Uitleg over dakbedekkingssystemen
Kraanmachine van van de Kamp Dakbedekking

Machinepark uitgebreid met kraanmachine

Van de Kamp heeft het machinepark uitgebreid met een kraanmachine. De kraanmachine heeft een mooi opvallende oranje kleur.

Lees meer...

Van de Kamp Dakbedekkingen B.V. in het programma Holland van Boven

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt ieder week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Lees meer...

ballastvrije montagesysteem voor zonnepanelen voor op het dak

Lekkages voorkomen op platte en hellende daken? Kies voor een ballastvrije montagesysteem!

Om schade aan dak en bijvoorbeeld zonnepanelen te voorkomen, wordt het montagesysteem gefixeerd aan de dakconstructie. De systemen zijn daardoor bestand tegen extreme weersomstandigheden, ook op hoge gebouwen zoals woontorens.

Lees meer...

Valbeveiliging op platte daken

Elk plat dak een veilige werkplek

Bij werken op het dak bestaat het risico op valgevaar. U moet daarom altijd kunnen vertrouwen op uw veiligheidsmiddelen. Met innovatieve producten voor valbeveiliging maakt Kedge Safety Systems van elk plat dak een veilige werkplek.

Lees meer...

Groene daken en wanden zijn niet alleen een hele mooie trend, maar ook een oplossing die simpelweg nodig is

Groene daken: een oase van grassen, kruiden en planten op je dak

Afgelopen jaren kleurde Nederland maar liefst 800.000m2 extra groen. Niet door weilanden, gazons en tuinen, maar door groene daken. 

Lees meer...

Deklijsten vervangen in Barneveld

Zinken deklijsten vervangen in Barneveld

Van de Kamp Dakbedekkingen heeft ca. 25m zinken deklijsten vervangen betreft de windveren en goten van een huis te Barneveld. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van een hoogwerker.

Lees meer...

TPO dakbedekking te Ter Aar

Aanbrengen van 1300m² candelurenvulling, dampremmer, isolatie en TPO dakbedekking te Ter Aar.

Lees meer...

Groendaken aanleg

Grijze daken worden groen

Ze brengen de natuur terug in stedelijke omgevingen, dragen bij aan de luchtkwaliteit, hebben een waterbufferende werking en zorgen voor een natuurlijke vorm van isolatie: groendaken zijn dan ook sterk in opkomst.

Lees meer...

Filiaal dakbedekking in Gaanderen

Nieuwe vestiging in Gaanderen geopend

Van de Kamp B.V. breidt haar activiteiten uit naar de Achterhoek. Vanuit een nieuwe vestiging in Gaanderen gaat het bedrijf klanten in de regio Doetinchem, Nijmegen en het grensgebied met Duitsland bedienen. Het is na Barneveld, Ede en Amersfoort de vierde vestiging van Van de Kamp B.V.

Lees meer...

De Zwarte Silo in Deventer

Het is een bekend herkenningspunt voor iedereen die Deventer nadert: de Zwarte Silo. En al is het bouwwerk niet meer als zodanig in gebruik, het maakt inmiddels onderdeel uit van ons industrieel erfgoed. 

Lees meer...

Filiaal dakbedekking in Ede

Van de Kamp opent nieuw filiaal in Ede

Sinds kort heeft van de Kamp dakbedekkingen een nieuw filiaal geopend in Ede. Naast Barneveld en Amersfoort heeft het nu ook een dakbedekking vestiging geopend in Ede. 

Lees meer...