Complexe dakrenovatie in Gaanderen

Complexe dakrenovaties door Van de Kamp Dakbedekking

Zoekt u een dakbedekkingsbedrijf voor het uitvoeren van een complexe dakrenovatie? Van de Kamp Dakbedekking B.V. is specialist in dakherstel. We renoveren regelmatig daken van monumentale panden en industrieel erfgoed. Zo verzorgden we de renovatie van het dak van de Lichtfabriek in Haarlem en tekenden we voor de dakrenovatie van De Silo in Deventer.

Vakkennis en capaciteit voor grootschalige dakrenovaties

Ook de grote projecten waarbij vele vierkante meters dakoppervlak hersteld moeten worden zijn geen probleem voor Van de Kamp Dakbedekking B.V. Met onze eigen dakdekkers renoveren we snel en in een aaneengesloten periode bitumineuze en EPDM-daken van onder meer appartementencomplexen, bedrijfshallen en magazijnen. Desgewenst kunnen we de renovatie van een dak combineren met het plaatsen van zonnepanelen, het realiseren van een energiedak of het aanleggen van een groendak.

Het juiste advies voor de renovatie van uw dak

Een goede voorbereiding is zeker bij dakrenovatie het halve werk. Van de Kamp Dakbedekking B.V. beschikt daarom over gecertificeerde dakinspecteurs en specialisten die bouwfysische berekeningen maken. Zo kunnen we u optimaal adviseren over de juiste dakopbouw, isolatiemethode en dakafwerking. Dat merkt u op de lange termijn. Want een dak dat vakkundig hersteld is, gaat langer mee en levert minder problemen op.

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Meer weten over dakrenovatie door Van de Kamp B.V.?

Heeft u vragen over de renovatie van uw dak, wilt u uw dak laten inspecteren of een offerte ontvangen voor een dakrenovatie? Neem dan contact op met Van de Kamp Dakbedekking B.V.