Afwerking van dakbedekking - lood zink en aluminium

De complete afwerking van uw dakbedekking

Een waterdicht dak? Daarin speelt het afwerkende koperwerk, loodwerk, zinkwerk en aluminiumwerk een belangrijke rol. Van de Kamp Dakbedekkingen beschikt over ervaren dakdekkers die weten hoe ze deze verschillende materialen moeten verwerken, onderhouden én repareren. 

Koperwerk voor goten, regenpijpen, deklijsten en singles

Van de Kamp Dakbedekkingen realiseert koperen goten, regenpijpen, deklijsten en singles. Al dit koperwerk maken we op maat. U kunt ons ook inschakelen voor reparaties aan uw koperwerk.

Loodwerk rond schoorstenen, gevels en daknokken

Rond schoorstenen, opgaande gevels, daknokken en dakovergangen. Lood wordt veelvuldig toegepast op het dak. Van de Kamp Dakbedekkingen plaatst, herstelt en vernieuwt loodslabben en andere loodelementen.

Zinkwerk voor dakkapellen, goten, luifels, regenpijpen en roevendaken

Zink wordt veelvuldig toegepast op woningen. Denk aan dakkapellen, luifels, zijwangen, kilgoten, dakgoten, windveren, roevendaken en regenpijpen. Van de Kamp Dakbedekkingen maakt en herstelt deze zinken dakelementen. .

Aluminiumwerk voor afdekkappen en daktrimmen

Aluminium is niet meer weg te denken op het dak. Het is in talloze verschillende kleuren leverbaar, waardoor de dakafwerking aan te passen is aan uw bedrijfskleuren of woonsmaak. Van de Kamp Dakbedekkingen plaatst aluminium daktrimmen en afdekkappen.

Contact over koperwerk, loodwerk, zinkwerk en aluminiumwerk

Een dakdekker nodig voor de afwerking van uw dakbedekking? Bel met ons dakbedekkingsbedrijf.

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.