Over van de Kamp Dakbedekkingen

Reiniging, onderhoud en herstel van uw dakbedekking

Van de Kamp Dakbedekkingen is een allround dakbedekkingsbedrijf met haar hoofdvestiging in Barneveld en nevenvestigingen in Doetinchem, Gaanderen en Ede.

Deskundig advies over dakbedekking en optimale verwerking door hoogopgeleide dakdekkers

Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven, aannemers, overheidsinstellingen en woningbouwcorporaties. Ze kiezen voor Van de Kamp Dakbedekkingen vanwege de hoogwaardige kennis over en kwaliteit van onze dakbedekking. Op basis van bouwfysische en windbelastingsberekeningen kunnen we u optimaal adviseren over dakbedekking. En onze hoogopgeleide dakdekkers weten precies hoe ze verschillende soorten dakbedekkingen moeten verwerken én onderhouden. Hierdoor heeft u minder last van lekkages, kent uw pand een betere isolatiewaarde en gaat uw dakbedekking zijn volledige levensduurverwachting mee.

Ervaren, opgeleide dakdekkers die garant staan voor kwaliteit

Uitgebreide bouwfysische, isolatie- en windbelastingsberekeningen. Kennis van materialen, bevestiging en verwerkingsvormen. Dakdekken is vakwerk. Van de Kamp Dakbedekkingen werkt daarom uitsluitend met ervaren, geschoolde dakdekkers die in het bezit zijn van een VCA-certificaat.

 

Dakdekker

Een verhaal van een klant over onze dakdekkers

Over zonnepanelen en eerlijke verhalen! Een blog die onze klant Gerard Oonk bij houd op zijn site.

 

Van de Kamp Dakbedekkingen is aangesloten bij Vebidak

Van de Kamp Dakbedekkingen is aangesloten bij Vebidak, de branchevereniging voor bitumineuze en kunststofdakbekkingsbedrijven. We kunnen daardoor terugvallen op de gedeelde kennis en expertise van talloze dakbedekkingsprofessionals en een beroep doen op de uitgebreide scholingsmogelijkheden van opleidingsinstituut Tectum. 

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Maak een afspraak voor dakonderhoud

Bel met ons dakbedekkingsbedrijf om een afspraak te maken voor dakonderhoud of informeer over de mogelijkheden van een onderhoudscontract.

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.