Dakrenovatie in de regio Barneveld, Amersfoort, Ede en Gaanderen

Dakrenovatie in de regio Barneveld, Amersfoort, Ede en Gaanderen

Twijfelt u over de conditie van uw dak of zoekt u een vakkundig bedrijf om uw dak te herstellen? Van de Kamp Dakbedekking heeft tientallen jaren ervaring in dakinspecties, dakreparatie en dakrenovatie. Vanuit vestigingen in Barneveld, Ede en Gaanderen voeren we jaarlijks tientallen eenvoudige en complexe dakrenovaties van bitumineuze en EPDM-daken uit. We verzorgen ook graag de dakrenovatie van uw berging, garage, woning, appartementencomplex, bedrijfspand of kantoorgebouw.

Renovatie van uw dak door eigen professionals

Een dak renoveren is vakwerk. De kwaliteit van het advies en de uitvoering van de werkzaamheden bepaalt hoe lang uw gerenoveerde dak meegaat. Daarom werkt Van de Kamp B.V alleen met eigen, gekwalificeerde specialisten in dakrenovatie. Van bouwfysische berekeningen en advies over de juiste dakopbouw tot voorbereidende sloop- en constructiewerkzaamheden. En van het aanbrengen van dampremmende lagen, isolatiemateriaal en nieuwe dakbedekking tot dakafwerking met kraallatten, afdeklijsten, afdekkappen, daktrimmen of spuwers; we hebben de expertise en ervaring om op hoogwaardige wijze uw dak te renoveren.

Ook aanverwante werkzaamheden mogelijk op uw dak

Als we toch het dak opgaan voor een dakrenovatie, nemen we graag ook andere werkzaamheden mee. U kunt daarbij denken aan het onderhouden van ventilatiesystemen en airconditioningsinstallaties, het plaatsen van zonnepanelen, lichtkoepels of lichtstraten en het aanleggen van een groendak of dakterras. Het ontzorgen staat bij ons bovenaan.

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Meer weten over dakrenovatie door Van de Kamp B.V.?

Heeft u vragen over het herstellen van uw dak, wilt u een dakinspectie aanvragen of een offerte ontvangen voor een dakrenovatie? Neem dan contact op met W.H. van de Kamp Dakbedekkingen B.V.

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.