Dakrenovatie en onderhoud Barneveld

Het verschil tussen dakonderhoud en dakrenovatie

Uw dak staat dagelijks bloot aan wisselende weersomstandigheden. Daardoor slijt uw dak en kunnen kleine beschadigingen ontstaan. Jaarlijks dakonderhoud voorkomt dat u daar last van krijgt. U kunt daarbij denken aan een hoger energieverbruik, lekkages of zelfs aantasting van de constructie van uw pand. Stelt u dakonderhoud uit of onderhoudt u uw dak helemaal niet, dan kan een complete dakrenovatie nodig zijn om uw dak te herstellen.

Sluit nu een voordelig dakonderhoudscontract af

Van de Kamp Dakbedekking biedt de mogelijkheid om een voordelig contract af te sluiten voor het onderhoud van uw dak. We komen dan op 1 of 2 keer per jaar uw dak controleren en voeren het benodigde onderhoud uit. Informeer naar de tarieven voor het onderhoud van uw dak. Met Van de Kamp Dakbedekking kiest u voor een specialist in dakonderhoud en dakherstel. Wij verzorgen op structurele basis het dakonderhoud voor onder meer VvE’s, bedrijven, woningcorporaties en overheidsinstellingen.

 

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Meer weten over dakrenovatie door Van de Kamp B.V.?

Heeft u vragen over dakonderhoud, wilt u een dakinspectie aanvragen of een offerte ontvangen voor een dakonderhoudscontract? Neem dan contact op met Van de Kamp Dakbedekking B.V.