Nieuwbouw dakbedekking

De juiste dakbedekking voor elk type nieuwbouw

De daadwerkelijke levensduur van een dak? Die wordt voor een groot deel bepaald door de juiste keuzes bij de aanleg. Keuzes voor materialen, constructies en de wijze van verwerking. Van de Kamp Dakbedekkingen beschikt over specialisten die aan de hand van nauwkeurige berekeningen bepalen welk type dakafdichting het beste past bij uw nieuwbouwproject.

Waar kijken onze adviseurs naar bij de keuze voor dakafdichting

  • Bouwfysische eigenschappen. Elk pand is anders. Zo hebben scholen en zwembaden bijvoorbeeld een hoge luchtvochtigheid. Dit kan de dakbedekkingsconstructie aantasten. Hierdoor verslechtert de isolatiewaarde en kunnen lekkages van binnenuit ontstaan.
  • Functionele eigenschappen. In een werkplaats komt vaak veel lawaai vrij. De juiste constructie en isolatietoepassing absorbeert dat geluid, waardoor een prettiger werkklimaat ontstaat.
  • Windbelasting. De wind heeft op een dak vrij spel. Daar moet uw dakafdichting tegen bestand zijn. Op basis van windbelastingsberekeningen weten we welke krachten er vrijkomen en welke hechting dat vereist.
  • Constructietype. Het type constructie van een nieuwbouwpand bepaalt hoe groot de belasting van dakbedekking mag zijn. Zo liggen op bedrijfspanden vaak ‘lichte’ daken en dat vereist een andere verwerkingstechniek.

Tot vijftien jaar garantie op uw dakbedekking met een onderhoudscontract

De juiste constructie, materialen, verwerkingskeuzes én professioneel onderhoud zorgen ervoor dat we tien jaar garantie kunnen bieden op onze daken. Deze garantieperiode is met vijf jaar te verlengen als u opnieuw een onderhoudscontract afsluit. Meer weten? Neem contact op met ons dakbedekkingsbedrijf.

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.