Dakadvies daken zakelijk bedrijf zonnepanelen

Zakelijk dakadvies bij plaatsen van zonnepanelen op platte daken

Heeft u een bedrijf en wilt u zonnepanelen plaatsen? Van de Kamp Dakbedekkingen heeft al meer dan 150jaar ervaring op het dak. Wij geven zakelijk dakadvies voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken.

De Nederlandse zonnepanelen markt stijgt explosief. Ondernemers springen hier handig op in. Maar niet elke ondernemer heeft specialistische kennis van daken.We krijgen steeds vaker te maken met daklekkages door foutief geplaatste zonnepanelen. Vaak wordt er geen rekening gehouden dat zonnepanelen jaren op het dak liggen. Deze extra ballast kan problemen op daken veroorzaken. Zo kunnen er daklekkages ontstaan door thermische werking en voortdurende windbelasting.

Duurzaam monteren van zonnepanelen

Zonnepanelen worden op een plat dak schuin geplaatst om optimaal te kunnen profiteren van het zonlicht. Doordat de zonnepanelen schuin op het dak worden geplaatst vangen ze extra wind. Om verschuiving door windbelasting tegen te gaan worden de zonnepanel voorzien van extra ballast. Dit kan oplopen tot wel 50kg per vierkante meter.

Door gebruik te maken van een ballastvrij montagesysteem worden zonnepanelen ballastvrij op het dak gemonteerd. Hierdoor beïnvloed je de functionaliteit van het dak niet. Hiermee worden daklekkages door zonnepanelen voorkomen. De mechanische bevestiging voorkomt namelijk verschuiving van de zonnepanelen en daarmee beschadiging aan het dak. Het ballastvrije montagesysteem biedt ook de mogelijkheid om op dakconstructies die niet bestand zijn tegen zware ballast, toch zonnepanelen te monteren!

Zakelijk dakadvies aanvragen voor het plaatsen van zonnepanelen

Door onze jarenlange ervaring op het dak hebben wij goede kennis in huis. Al meer dan 3 generaties is van de Kamp Dakbedekking een begrip in Barneveld. Bent u ondernemer en wilt u zakelijk dakadvies voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken? Kies dan voor ons, zodat u zeker weet dat het goed zit. Wij werken uitsluitend met ervaren, geschoolde dakdekkers die in het bezit zijn van een VCA-certificaat.

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen