Onderhoud dakbedekking

Reiniging, onderhoud en herstel van uw dakbedekking

Dakbedekking staat dag in dag uit bloot aan weersomstandigheden. Slijtage en vervuiling zijn dan ook onvermijdbaar. Van de Kamp Dakbedekkingen zorgt dat uw dakbedekking toch in optimale staat blijft. Onze dakdekkers reinigen uw dak, verzorgen preventief onderhoud en herstellen beschadigingen aan uw dakbedekking.

Onderhoud van uw dakbedekking

Waarom laat u uw dakbedekking onderhouden?

  • Minder kans op lekkages. Naden, dakdoorbrekingen en dakranden zijn kwetsbare plekken in uw dak. Onderhoud van deze cruciale dakelementen voorkomt lekkages.
  • Lagere kosten. Regelmatig onderhoud van uw dakbedekking zorgt er voor dat kleine beschadigingen geen kans krijgen om uit te groeien tot grote, dure problemen.
  • Optimale levensduur. De levensduur van dakbedekking is gebaseerd op regelmatig onderhoud. Slaat u de onderhoudsbeurten over, dan versnelt het slijtageproces.  

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Maak een afspraak voor dakonderhoud

Bel met ons dakbedekkingsbedrijf om een afspraak te maken voor dakonderhoud of informeer over de mogelijkheden van een onderhoudscontract.

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.