dakinspectie en dakrenovatie van dakbedekking barneveld amersfoort ede

Wat komt er kijken bij een dakrenovatie?

Elk dak is anders. Logisch dus dat het renoveren van een dak ook maatwerk is. Maar of het nu gaat om het herstellen van een dak van een woning, garage, bedrijfspand, kantoor of appartementencomplex; met de specialisten van Van de Kamp Dakbedekking bent u verzekerd van de beste aanpak. Hieronder leggen we u graag uit wat er globaal komt kijken bij een dakrenovatie.

Van een dakinspectie tot inzicht in de kosten van dakrenovatie

Onze gecertificeerde dakinspecteurs komen graag bij u langs voor een grondige dakinspectie. Ze controleren daarbij onder meer de dakopbouw, de dakopstanden, de dakrandafwerking en de hemelwaterafvoeren. Ook voeren we bouwfysische berekeningen uit, zodat we u optimaal kunnen adviseren over de juiste manier om uw dak te herstellen. De kosten van dakrenovatie hangen sterk af van het pand, het type dak en de onderhoudsstaat.

Afstemming over de werkzaamheden tijdens uw dakrenovatie

Kiest u ervoor om de dakrenovatie door Van de Kamp Dakbedekking uit te laten voeren? Dan maken we duidelijke afspraken over de uitvoering van de werkzaamheden. Door een slimme planning, een hoog werktempo en een representatieve werkwijze beperken we overlast tot het minimum. Uiteraard gaan we voor bedrijven tot het uiterste om te voorkomen dat de productie stil komt te liggen door een dakrenovatie.

 

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Meer weten over dakrenovatie door Van de Kamp B.V.?

Heeft u vragen over het herstellen van uw dak, wilt u een dakinspectie aanvragen of een offerte ontvangen voor een dakrenovatie? Neem dan contact op met Van de Kamp Dakbedekking B.V.