Aanleg van een groendak

Groendaken brengen natuur terug in de stad

Groen in de stad? Het is steeds vaker te vinden op het dak. Van de Kamp Dakbedekkingen heeft ruime ervaring in de aanleg van zowel intensieve als extensieve groendaken. Ze bieden mogelijkheden om te recreëren, verhogen de biodiversiteit, werken isolerend, dempen geluid, vertragen de afvoer van regenwater en verhogen de levensduur van dakbedekking. Volop voordeel dus!

Optimaal ruimtegebruik met een eigen dakterras of daktuin

Midden in de drukke stad ontspannen. Het kan met een dakterras of daktuin. Compleet met bomen, struiken, paden, terrassen en zitjes. Ze worden dan ook wel leefdaken genoemd. Van de Kamp Dakbedekkingen verzorgt de complete aanleg van deze intensieve groendaken met een recreatieve functie.

Onderhoudsarme vegetatiedaken met waterbufferende werking

Wilt u geen omkijken hebben naar uw groendak? Dan is een extensief vegetatiedak de oplossing. Deze groendaken bevatten vooral mossen, vetplanten of kruiden en zijn daardoor onderhoudsarm of zelfs onderhoudsvrij! Ze hebben bovendien een waterbufferende werking, waardoor u het rioleringsnet ontlast.  

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Contact over groendaken, vegetatiedaken en leefdaken

We inventariseren graag de mogelijkheden om op uw woning, kantoor of bedrijfspand een vegetatiedak, leefdak of energiedak te realiseren. Bel met ons dakbedekkingsbedrijf

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.