Aanleg lichtstraat

Natuurlijk licht in uw woning of bedrijf met een lichtkoepel of lichtstraat

Natuurlijk licht. Het zorgt voor een aangenaam leef- en werkklimaat. Lichtkoepels en lichtstraten zijn dan ook een uitkomst voor donkere, weggestopte ruimtes. De plaatsing van een lichtkoepel of lichtstraat is echt vakwerk. Ze moeten namelijk goed ingewerkt worden in de dakbedekking, om te voorkomen dat lekkages ontstaan. Van de Kamp Dakbedekkingen heeft deze vakkennis in huis.

Een polyester of polycarbonaat lichtkoepel

Lichtkoepels zijn verkrijgbaar in een polyester en polycarbonaat uitvoering. Een polycarbonaat lichtkoepel laat meer licht door, heeft een fraaiere uitstraling en is minder hagelgevoelig dan de goedkopere polyester uitvoering. Beide soorten lichtkoepels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, glasdiktes en kleuren. Eventueel is uw lichtkoepel te voorzien van elektrische bediening en insectenwering.

Haal veel daglicht naar binnen met een lichtstraat

Lichtstraten zijn vanwege hun afmetingen en variatie in vormen zeer geschikt om daglicht te brengen in grotere ruimtes. Ze zijn net als lichtkoepels verkrijgbaar in polyester en polycarbonaat uitvoering. Ook een lichtstraat is te voorzien van elektrische bediening. U kunt bovendien kiezen voor verschillende isolatiewaardes. 

Voordelen bij van de Kamp Dakbeddekingen

Neem contact op over een lichtkoepel of een lichtstraat

Van de Kamp Dakbedekkingen adviseert u graag over de mogelijkheden van een lichtkoepel of lichtstraat. Bel voor meer informatie met ons dakbedekkingsbedrijf

Bent u particulier? Dan kunnen we u helaas niet helpen. Onze dienstverlening richt zich helemaal op corporaties, organisaties en bedrijven.