Nieuwe vestiging in Gaanderen geopend

Van de Kamp is specialist in dakbedekking en installatietechniek. Regelmatig werden al opdrachten uitgevoerd in de regio. Door nu een vestiging ter plaatse te openen, kan Van de Kamp B.V. haar klanten nog beter en sneller van dienst zijn. Momenteel wordt het aangekochte bedrijfspand aan de Slakweg 4 in Gaanderen opgeknapt. Naar verwachting opent de vestiging medio november 2014 haar deuren.

Kennis, ervaring, kwaliteit en service

Medio november is Van de Kamp Dakbedekkingen BV ook gevestigd aan de Slakweg in Gaanderen. Het van oorsprong Barneveldse bedrijf - met daarnaast een vestiging in Ede - bestaat al ruim 150 jaar en hanteert daarbij de duidelijke uitgangspunten: kennis, ervaring, kwaliteit en service.

Grote metamorfose

Het bedrijfspand in Gaanderen werd aangekocht en heeft nadien een metamorfose ondergaan. In eigen beheer werd er veel tijd en energie gestopt in een complete en grondige renovatie van het aangekochte pand, zowel binnen alsook qua exterieur. Eigenaar Wim van de Kamp maakt duidelijk dat dit een ‘omvangrijke klus' geweest is, maar dat het eindresultaat er mag zijn. Binnen zijn alle vertrekken onherkenbaar veranderd en compleet opnieuw ingericht: de kantoorruimtes, kantine en ook de hal zijn totaal vernieuwd. Ook de buitenkant van de bedrijfslocatie is nieuw gevoegd en rondom is bestrating aangelegd. De representativiteit is weer in oude glorie hersteld. Wim van de Kamp is daar best een beetje trots op: ‘We hebben na de aankoop van dit bedrijfspand in Gaanderen heel veel uurtjes de handen uit de mouwen gestoken. Daar zijn heel wat avonduren en hele zaterdagen in gaan zitten, want het was hard nodig en een gigantische klus. Het uiteindelijk bereikte resultaat geeft dan ook veel voldoening, vooral omdat we daar zelf volop mee bezig zijn geweest'.

Van de Kamp gaat voor kwaliteit

Van de Kamp Dakbedekkingen BV werkt letterlijk en figuurlijk op grote hoogte en is in het bezit van alle benodigde certificaten en aangesloten bij brancheorganisatie VeBiDak. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen kwaliteitssysteem, wordt er gewerkt volgens de Nederlandse bouw- en dakbedekkings- voorschriften, zijn alle dakdekkers in het bezit van VCA-certificaat en wordt er permanent gebruik gemaakt van valbeveiliging. Nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zoals het brandveilig thermisch bevestigen [‘zonder open vuur'] van dakbedekking. Dit omvat bitumineuze en kunststof dakbedekking voor zowel platte alsook hellende daken. Ook kunt u bij Van de Kamp Dakbedekkingen uitstekend terecht voor groendaken, onderhoud en/of inspecties van dakbedekking, lichtkoepels en lichtstraten. Bij calamiteiten komt Van de Kamp Dakbedekkingen bij melding direct in actie.

Opzoek naar ervaren dakdekkers in Doetinchem?

Sinds van de Kamp Dakbedekkingen is gevestigd in Gaanderen voeren we steeds meer werkzaamheden uit in Doetinchem. Bent u opzoek naar een deskundige en ervaren dakdekker in Doetinchem dan staan wij graag voor u klaar!

Ga terug